Historia

En liten berättelse om hur jag började min verksamhet och varför:

2008 - Jag hade länge sökt underkläder i större storlekar med gott stöd och god passform. Då gjorde jag en större marknadsundersökning och insåg snart att det var nästan omöjligt att hitta något bra i norra Skaraborg och södra Värmland. Enbart specialbutiker i större städer hade något som jag fann användbart i storlekar F-G-H till mycket höga priser. Vad gör alla vi som har större byst och inte har möjlighet eller lust att åka till storstäderna och betala de höga priserna? Då är det lätt att köpa något billigare av det som finns som är fel i både storlek och form.

2009 - Det blev flera resor till tillverkare av underkläder i olika EU-länder. Där hittade jag större BH:ar i kvalité som jag var ute efter. Då föddes tanken av direktimport och försäljning utan mellanhänder.

2010 – 2012 - Jag sålde underkläder genom hemförsäljning i en specialinredd lägenhet i Mariestad och visningar runt om i norra Skaraborg.

2012 november - Äntligen hittade jag en lämplig lokal i centrala Mariestad som har inneburit ett stort lyft för verksamheten. Genom att alla kunder får personlig hjälp av mig vid provning hur en BH skall sitta för att kännas bekväm och ge rätt stöd hittar fler och fler kunder hit.

2014 april - Butiken i Kristinehamn är färdig och kan öppnas. Konceptet är samma, sortimentet något bredare. Tyngdpunkt är precis som tidigare i personligt bemötande och service.

2015 april - Stängde jag butiken i Mariestad för att kunna göra en full satsning i nya butiken i Kristinehamn.

Idag har jag ett komplett sortiment av flera hundra BH:ar i storlekar 70 – 95 samt 100 – 105 med kupstorlekar A – H, I. Badkläder finns i många modeller från små till stora storlekar. Det finns också stort sortiment av funktions-BH:ar, badkläder och linnen för bröstopererade. Sidenkläder, nattkläder, morgonrockar, strumpor, stödstrumpor, fritidskläder och damkonfektion med tyngdpunkt på kvalitet, design och naturmaterial kompletterar butikssortimentet.

 

Butiksbilder

Öppettider

FinUnder har nu stängt i Kristinehamn.

Miljötänk

Miljö och rättvisa villkor är en viktig fråga vid val av mina leverantörer. Design och det mesta av tillverkningen av kläderna sker inom EU under kontrollerade former beträffande både miljö och arbetsförhållanden. Jag föredrar naturmaterial före syntet. Barnarbete får inte förekomma!

Jag är oberoende från alla stora kedjor.